ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

Ανοικτό Κάλεσμα σε Φοιτητές, Ερευνητές και Επαγγελματίες της Κέρκυρας

  • 19 Σεπτεμβρίου, 2018

28918Το Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Innovation Design Thinking” έχει προσκαλέσει τoν καθηγητή Paul Pavlou από το Temple University των ΗΠΑ για να δώσει διάλεξη με τίτλο «Ψηφιακή επιχειρηματική Στρατηγική: Αξιοποιώντας αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής με στόχο την ψηφιακή μεταμόρφωση» (Digital Business Strategy: Leveraging Emerging Technologies toward Digital Transformation). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Ο Paul Pavlou είναι καθηγητής Πληροφορικής και Στρατηγικής, καθώς και Ανώτερος Αναπληρωτής Κοσμήτορας για Ερευνητικά, Διδακτορικά Προγράμματα και Στρατηγικές Πρωτοβουλίες στο Fox School of Business του Temple University, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Εργάζεται, επίσης, ως συν-διευθυντής του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Πληροφορικής στο Temple University. Ο καθηγητής Paul Pavlou πήρε το Ph.D. από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Ήταν # 1 στον κόσμο σε δημοσιεύσεις στα δύο κορυφαία περιοδικά στην περιοχή των Πληροφοριακών Συστημάτων (MISQ & ISR) για το χρονικό διάστημα 2010-2016. Είναι αναγνωρισμένος ως “Ένα από τα πιο σημαντικά (influential) επιστημονικά μυαλά του κόσμου” από την Thomson Reuters για την περίοδο 2002-2012. Η έρευνά του έχει αναφερθεί πάνω από 36.000 φορές από το Google Scholar.

Η διάλεξη του Paul Pavlou θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 18.00, στο Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας (Αγγλικοί Στρατώνες, Παλαιό Φρούριο). Επιστημονικά υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης είναι η κα. Αδαμαντία Πατέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια του νεοϊδρυθέντος Mεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία» του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο τηλ. 26610-38583, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης της διάλεξης. Όσοι έχουν συμμετάσχει και στις προηγούμενες εκδηλώσεις του Προγράμματος “Innovation Design Thinking”, με το πέρας της παρούσας εκδήλωσης, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του Προγράμματος συνολικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

Ιστορικό
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ωράριο

Χειμερινό Ωράριο από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Τετάρτη: 08.00 – 19.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Θερινό Ωράριο από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Τοποθεσία

Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο

Η Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας, τοποθετημένη σε έναν εξαιρετικό χώρο μέσα στο Παλαιό Φρούριο, εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους του νησιού της Κέρκυρας – αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες – τον πλούτο γνώσης που κατέχει.