ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

Ανοικτό Κάλεσμα σε Ερευνητές και Επαγγελματίες της Κέρκυρας

 • 15 Μαρτίου, 2018

crowfundingΗ Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, στα πλαίσια λειτουργίας του Corfu Tech Lab το οποίο υποστηρίζεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας, και στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Innovation Design Thinking”, διοργανώνει σεμινάριο αναφορικά με τη χρήση της μεθοδολογίας Crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης από το πλήθος) για την υποστήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων και έργων.

Το crowdfunding προσφέρει τη σημαντική δυνατότητα άντλησης κεφαλαίων για νέες επιχειρήσεις (startups) αρχικού σταδίου, και καινοτόμα projects που θέλουν να δοκιμάσουν περαιτέρω την ιδέα τους ή να την τελειοποιήσουν.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ενδεικτικά την ακόλουθη θεματολογία:

  • Εισαγωγική παρουσίαση του crowdfunding.

 

  • Συζήτηση της χρήσης της μεθοδολογίας crowdfunding μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα και τη χρήση τεχνολογικών πλατφορμών.

 

  • Προσδιορισμός της αξίας του για ελεύθερους επαγγελματίες και καλλιτέχνες.

 

  • Παρουσίαση του αναδυόμενου Ψηφιακού Μηχανισμού Χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

 

  • Διαδικασία ανάπτυξης μιας καμπάνιας crowdfunding.

 

 

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Pitchstor, μια καινοτόμα ελληνική πλατφόρμα, και να λάβουν καθοδήγηση για το πώς να φτιάχνουν τη δική τους καμπάνια χρηματοδότησης ακολουθώντας 4 απλά βήματα.

To σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 15.30 – 17.30 στο Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας (Αγγλικοί Στρατώνες, Παλαιό Φρούριο). Βασική ομιλήτρια είναι η κα. Αγγελική Μέλλου, Συνιδρύτρια της εταιρείας και πλατφόρμας Crowdfunding Pitchstor, ενώ υπεύθυνη για τον επιστημονικό συντονισμό της εκδήλωσης είναι η κα. Αδαμαντία Πατέλη, Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Τρίτη, 20/03/2018, τηλεφωνικά, στον αρ. 26610-38583, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

Ιστορικό
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ωράριο

Χειμερινό Ωράριο από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Τετάρτη: 08.00 – 19.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Θερινό Ωράριο από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Τοποθεσία

Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο

Η Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας, τοποθετημένη σε έναν εξαιρετικό χώρο μέσα στο Παλαιό Φρούριο, εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους του νησιού της Κέρκυρας – αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες – τον πλούτο γνώσης που κατέχει.