ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

Σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Κέρκυρα

  • 31 Αυγούστου, 2018

d t 6 7

Διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Κέρκυρα – Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ) Ιωαννίνων διοργανώνει στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα επιμορφωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV https://www.ecml.at/) του Συμβουλίου της Ευρώπης με θέμα: «Πολυγλωσσικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες: περιγραφητές και διδακτικό υλικό» – «Compétences plurilingues et interculturelles : descripteurs et matériaux didactiques-CARAP/Plurilingual and intercultural competences: descriptors and teaching materials-FREPA».

Το σεμινάριο, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και Ηπείρου και τη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, επιμορφωτές εκπαιδευτικών και σχολικούς συμβούλους.

Χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας.

Γλώσσα εργασίας: Γαλλική

Εμπειρογνώμονες/Επιμορφωτές: Ildikó Lörincz, Ουγγαρία; Jean-François de Pietro, Ελβετία.

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Νάτση Χάιδω, Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας, Υποδιευθύντρια Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Π.Ε.Κ. http://pek-ioann.ioa.sch.gr/wp/. Ιστοσελίδες του προγράμματος : http://carap.ecml.at www.ecml.at/plurilingualeducation Πρόσθετο ενημερωτικό υλικό: https://padlet.com/haidonatsi/q85jlz4md06x

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

Ιστορικό
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ωράριο

Χειμερινό Ωράριο από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Τετάρτη: 08.00 – 19.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Θερινό Ωράριο από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Τοποθεσία

Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο

Η Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας, τοποθετημένη σε έναν εξαιρετικό χώρο μέσα στο Παλαιό Φρούριο, εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους του νησιού της Κέρκυρας – αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες – τον πλούτο γνώσης που κατέχει.