ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ | +30 26610 38583 | plicorfu@gmail.com |

Ανοικτό Κάλεσμα σε Ερευνητές και Επαγγελματίες της Κέρκυρας

  • 13 Απριλίου, 2018

vivliothiki

Το Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Innovation Design Thinking”, διοργανώνει workshop αναφορικά με την εφαρμογή της Μεθόδου LEGO® Serious Play® για την ανάλυση του ακόλουθου θέματος: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Κέρκυρα: Το παρόν και το μέλλον».

Το workshop θα λάβει μέρος σε στρογγυλή τράπεζα και περιλαμβάνει ενεργό συμμετοχή των συμμετεχόντων. Μετά το πέρας του workshop, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας. Ωστόσο, το πιο βασικό όφελος για τους ερευνητές και επαγγελματίες θα είναι ότι θα έχουν καταθέσει τον προβληματισμό τους στο παραπάνω θέμα και θα έχουν συμβάλει ενεργά στην επίλυσή του μέσα από τη διασκέδαση… Γιατί το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι οι συμμετέχοντες παίζουν με τουβλάκια LEGO!

To workshop θα λάβει χώρα την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, και ώρα 15.30 – 17.30, στο Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας (Αγγλικοί Στρατώνες, Παλαιό Φρούριο). Συντονιστής θα είναι ο κ. Στέφανος Αζαριάδης, Certified LEGO Serious Play Facilitator, από την εταιρεία Better Future (www.betterfuture.gr), ενώ υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης είναι η κα. Αδαμαντία Πατέλη, Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στο τηλ. 26610-38583 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

Ιστορικό
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ωράριο

Χειμερινό Ωράριο από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαΐου

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Τετάρτη: 08.00 – 19.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Θερινό Ωράριο από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00 – 14.50
Σάββατο, Κυριακή και Επίσημες αργίες είναι κλειστά

Τοποθεσία

Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο

Η Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας, τοποθετημένη σε έναν εξαιρετικό χώρο μέσα στο Παλαιό Φρούριο, εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους του νησιού της Κέρκυρας – αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες – τον πλούτο γνώσης που κατέχει.