Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας
Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο
Τηλ. 26610 38583 Fax. 26610 38195
Email:plicorfu@gmail.com

In/Visibility of Women in the Arts

Καλεσμένη από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με αφορμή τη «φιλοξενία» του έργου της «Diary of a Young Boat», η κ. AM Hoch θα μιλήσει για το έργο της και για το ρόλο των γυναικών στις τέχνες, μαζί με την κ. Έλενα Χαμαλίδη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η διάλεξη/παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας της Βιβλιοθήκης με το πρόγραμμα «American Spaces» και το Corfu Tech Lab, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, στην αγγλική γλώσσα.

Καλεσμένοι να συνομιλήσουν διαδικτυακά με την κ. AM Hoch θα είναι:

• Η κ. Betsy Rosenwald, Εικαστικός και καλλιτέχνης μικτών τεχνικών, δημιουργός βραβευμένων βιβλίων τέχνης, πρώην συντάκτης του καναδέζικου λογοτεχνικού περιοδικού «Grain». Ζει στο Saskatoon του Καναδά.

• O κ. Pasquale Verdiccio, Καθηγητής Λογοτεχνίας και Πολιτιστικών Σπουδών, UC San Diego και Διευθυντής του προγράμματος «Studies Abroad Program» για το University of California στην Μπολώνια.

• Ο Dr. Angelique Szymanek, Επίκουρος Καθηγητής, Department of Art & Architecture, Hobart & William Smith Colleges, Geneva, NY. Ειδικεύεται στην Ιστορία της φεμινιστικής τέχνης.

hoch

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF