Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας
Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο
Τηλ. 26610 38583 Fax. 26610 38195
Email:plicorfu@gmail.com

Αίτηση για Εθελοντής

 

 

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας - Αίθουσα Πληροφορικής

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, διαθέτει, για το κοινό της Κέρκυρας, αίθουσα Υπολογιστών άρτια εξοπλισμένη, με πρόσβαση στο διαδίκτυο και στις συλλογές τόσο της Βιβλιοθήκης της Κέρκυρας όσο και των άλλων Δημόσιων Βιβλιοθηκών. Υπάρχει επίσης υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για την πρόσβαση στο χώρο της αίθουσας Υπολογιστών, προϋπόθεση είναι ο χρήστης υπολογιστών να έχει στην κατοχή του Κάρτα Μέλους της Βιβλιοθήκης.   

 

[No form id or name provided!]

Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας

Αγγλικοί Στρατώνες - Παλαιό Φρούριο

Τηλ. 26610 38583 Fax. 26610 38195
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Δημόσια Κεντρική Ιστορικη Βιβλιοθήκη Κέρκυρας,
είναι προσβάσιμη σε χρήστες αμαξιδίου.

 

Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας - Αναγνωστήριο

Ο χώρος τον οποίο τα μέλη της Βιβλιοθήκης μπορούν να χρησιμοποιούν για να κάνουν έρευνα και να διαβάζουν, αποτελείται από δύο αίθουσες. 

Ο σεβασμός του χώρου και του συμπολίτη μας που βρίσκεται μέσα σε αυτόν είναι απαραίτητη. Συγκεκριμένα:

Οι χρήστες οφείλουν να κάνουν ησυχία και να μιλούν χαμηλόφωνα, όταν κάνουν χρήση των αναγνωστηρίων της βιβλιοθήκης.

Απαγορεύεται το φαγητό, το ποτό και η χρήση κινητών τηλεφώνων.

Οι χρήστες θα πρέπει να τηρούν τη σειρά προτεραιότητας, όπου απαιτείται, (δανεισμός, έκδοση καρτών μέλους, αιτήσεις υλικού από κλειστά βιβλιοστάσια για χρήση στο αναγνωστήριο, χρήση INTERNET).

Οι χρήστες οφείλουν να υποβάλουν τα αιτήματά τους με σαφήνεια στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης και να συμμορφώνονται με τον κανονισμό.

Σε περίπτωση που κρίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα ως προς την εξυπηρέτησή τους, απευθύνονται στον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης και σε καμία περίπτωση δε δημιουργούν διένεξη με το προσωπικό ή άλλους χρήστες.